ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΦΟΡΕΙΣ
ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ

Ποιοι είμαστε

Η Ergoplanning είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ολοκληρωμένης τεχνικοοικονομικής υποστήριξης.

Διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση στην υποστήριξη επιχειρήσεων και η συνεχής ανάπτυξή της οφείλεται στην εμπιστοσύνη των πελατών της, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το ότι διατηρεί σταθερά και επί μακρόν την ιδιότητα του μόνιμου συμβούλου τους, τόσο σε οικονομικά όσο και σε τεχνικά και γεωτεχνικά θέματα καθώς και σε διαδικασίες τήρησης και εφαρμογής της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.

Ο επιχειρηματικός κόσμος θα πρέπει να αποδεχτεί ότι δραστηριοποιείται σε μία παγκόσμια αγορά, με συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό. Συνεπώς πρέπει να είναι σταθερά προσανατολισμένος σε βασικούς στόχους όπως: Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, το αποτελεσματικό μάνατζμεντ, η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και καινοτομιών.

etairia_plant_coins
ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Μας εμπιστευθήκαν 1.200 Νέοι Aγρότες

Δίνουμε καθημερινά αξία στον πελάτη. Διαθέτουμε γνώση, εξειδίκευση και επιδεικνύουμε υπευθυνότητα & επαγγελματική δεοντολογία.
2.200 ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

 

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
60.000 ΖΩΑ

 

ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
65.000 ΣΤΡ.

 

ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
200.000 Τ.Μ.

 

ΑΠΟΘ. ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
170 ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

 

ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ
ergoplanning-consulting

Πως σκεφτόμαστε

Στόχος της Ergoplanning είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας, αξιοποιώντας:

Την εμπειρία των στελεχών όλων των ειδικοτήτων που διαθέτει, καθώς και των εξειδικευμένων εξωτερικών συνεργατών της • τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον αναβαθμισμένο εξοπλισμό που διαθέτει • τις σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους διοίκησης, πληροφόρησης και εργασίας που εφαρμόζει • το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001 που εφαρμόζει ως προς τις διαδικασίες που ακολουθεί • τον απαιτούμενο δυναμισμό και τις και αξίες της Διοίκησης.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων πέρα από την κατάλληλη επιχειρηματική νοοτροπία, απαιτούνται προϋποθέσεις αυξημένης κατάρτισης, διαρκούς επιμόρφωσης και υψηλής ποιότητας συμβουλευτικής υποστήριξης, ενώ δε θα πρέπει να μένουν ανεκμετάλλευτα τα χρηματοδοτικά μέσα που ενισχύουν επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός των στελεχών της, καθώς και η συνεχής πελατοκεντρική προσέγγιση, οδήγησε την εταιρεία πολύ σύντομα σε κορυφαία θέση στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους τομείς δραστηριοποίησης της. Οι πελάτες της Ergoplanning γνωρίζουν πλέον πως η έγκυρη γνώση, η έγκαιρη πληροφόρηση, η βέλτιστη λύση, συνέπεια και η ποιότητα των υπηρεσιών που τους προσφέρονται δεν έχουν κόστος, αντίθετα δημιουργούν υπεραξία στην προσπάθεια τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ergoplanning | Brain Trust Consulting

Μετάβαση στο περιεχόμενο